Lekkere pintjes én frietjes onder één dak

Bestel frietjes online

Lekkere frietjes en pintjes onder één dak

Bestel online
/

Kom langs in onze café en in onze frituur

svg divider

In Merchtem hebben we een uniek concept waarbij een café en een frituur zich in één gebouw bevinden. Dit betekent dat je bij ons kunt genieten van zowel een heerlijke koffie of pintje als van lekker eten. Onze frituur staat bekend om de onweerstaanbare geur van onze heerlijke verse frieten en de ruime keuze aan verleidelijke snacks. Ons vakkundig personeel bereidt alles tot in de puntjes, zodat je optimaal kunt genieten van je maaltijd. Of je nu langskomt voor een snelle hap of met vrienden wilt bijpraten onder het genot van een kopje koffie, bij ons is het allemaal mogelijk. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om frietjes te kopen en deze dan gezellig in ons café op te eten. Kom dus zeker langs en ontdek ons unieke concept!

Featured Icon

Frituur

. Onze zaak staat bekend om onze heerlijke frieten en ruime keuze aan verleidelijke snacks, allemaal tot in de puntjes bereid door ons vakkundig personeel.

Lees meer
Featured Icon

Café

Of je nu langskomt voor een snelle hap of met vrienden wil bijpraten onder het genot van een kopje koffie, ons café in Merchtem is de perfecte plaats om dit te doen.

Lees meer
Featured Icon

Darts

Al meer dan 20 jaar zijn we toegewijd aan het bieden van een ruimte voor dartliefhebbers om te genieten van het spel in een comfortabele en gastvrije omgeving.

Lees meer

Perfect Gebakken Frietjes

Bij Het Leireken zijn we er trots op dat we de lekkerste frietjes en snacks van de stad serveren. Onze frietjes worden vers gesneden en perfect gebakken tot ze goudbruin zijn, waardoor ze een populaire favoriet zijn onder onze klanten. We krijgen regelmatig complimenten over onze frieten, en we zijn ervan overtuigd dat u ze net zo lekker zult vinden als iedereen. 

Naast onze frietjes bieden we ook een ruime keuze aan snacks, zodat er voor iedereen wel iets lekkers bij zit. Of u nu in de stemming bent voor een klassieke snack zoals een frikandel of bitterballen, of iets meer unieks, bij ons zit u goed. 

Bij Het Leireken zijn we toegewijd om onze klanten het hoogste niveau van service en kwaliteit te bieden, en we zijn trots op elk gerecht dat we serveren. Dus waarom wachten? Kom vandaag nog onze heerlijke frietjes en snacks proberen en ervaar zelf het verschil. 

Bestel uw frietjes Online

Bij Het Leireken zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om het onze klanten gemakkelijk te maken om van onze heerlijke frietjes en snacks te genieten. Daarom zijn we er trots op dat we online bestellen voor al onze menu-items, inclusief onze beroemde frietjes. 

Online bestellen is snel en gemakkelijk, zodat u uw bestelling vanuit uw eigen huis of kantoor kunt plaatsen. Bezoek onze website en selecteer de artikelen die u wilt bestellen. U kunt uw bestelling aanpassen aan uw smaak en kiezen uit een breed scala aan dipsauzen en toppings.

Bij Het Leireken zijn we trots op de kwaliteit van onze frites en snacks en daarom hebben we een gecertificeerde friturist in dienst. Onze friturist is speciaal opgeleid en gecertificeerd in de kunst van het frituren, zodat onze klanten altijd perfect gebakken en heerlijke snacks krijgen.

Veiligheid.

Wettelijke voedselveiligheidsnormen

Afhalen

Altijd afhalen, naast verbruik ter plaatse

Sauzen

Minstens 8 typische frituursauzen

Verse frieten

Alleen de meest verse ingrediënten

Ervaring

5 jaar ervaring en/of frituuropleiding

Dubbel bakken

Volgens de aangewezen temperaturen

Formaat

Frieten tussen 9mm en 14mm

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over Het Leireken, uw stamcafé en frituur in Merchtem, staan wij voor u klaar. Ons vriendelijk en deskundig personeel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, aanbevelingen te geven of u te helpen met wat u nodig hebt.

Nip aan een verfrissend drankje en geniet van de beste frieten van de stad, met een warme glimlach en vriendelijke bediening.

Locatie: Sint Huybrechtstraat 5 - 1785 Merchtem
Tel: 052 34 30 71
E-mail: [email protected]
BTW: BTW BE 0632.372.890

Openingsuren Café

*Maandag gesloten in Juli en Augustus

Ma*:
10u00 - 23u00
Di:
Gesloten
Wo:
14u00 - 23u00
Do:
10u00 - 23u00
Vr:
10u00 - 23u00
Za:
10u00 - 23u00
Zo:
10u00 - 23u00

Openingsuren Frituur

Ma:
Gesloten
Di:
Gesloten
Wo:
17u00 - 21u00
Do:
17u00 - 21u00
Vr:
17u00 - 21u00
Za:
17u00 - 21u00
Zo:
17u00 - 21u00